Edicions

7a edició. Curs 2017-18

Enguany, s’han presentat un total de 99 projectes, 50 corresponents a la ciutat de Barcelona, 20 a l’Àrea Metropolitana de Barcelona i 29 a la demarcació de Barcelona (excepte l’AMB), la qual cosa indica la predisposició i voluntat per part dels centres d’FP a seguir treballant en aquesta línia d’innovació educativa i en apostar per projectes que atorguen valor afegit i qualitat al sistema de Formació Professional.

D'aquests projectes presentats, 44 s'han resolt favorablement10 de l'AMB, 12 de la Diputació de Barcelona (a excepció de l'àmbit territorial de l'AMB) i 22 de Barcelona ciutat.

La tipologia de projectes resolts favorablement és molt variada: Planificació del tractament de radioteràpia del malalt oncològic, simulacre en un incident de múltiples victimes, d'innovació alimentària, projectes de foment de l'orientació educativa, espai per a la càrrega de dispositius mòbils amb energia solar fotovoltaica, etc. en són clars exemples.


6a edició. Curs 2016-17

Un total de 82 projectes s’han presentat en aquesta edició: 41 corresponen a la ciutat de Barcelona, 20 a l’Àrea Metropolitana de Barcelona i 21 a la demarcació de Barcelona (excepte l’AMB). 

La tipologia de projectes resolts favorablement és molt variada: Accions que promouen l’autosostenibilitat energètica dels edificis, pròtesis dentals a l’abast de la ciutadania, la implementació de la metodologia Flipped classroom al centre, la investigació i recerca en tècniques culinàries, l’experimentació en proves mèdiques, etc. en són exemples.


5a edició. Curs 2015-2016

En aquesta 5a edició, gràcies a la col·laboració amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i amb la Diputació de Barcelona, el pla d’innovació s’adreça a tots els centres i/o instituts que imparteixen ensenyaments de Formació Professional inicial de la província de Barcelona.


4a edició. Curs 2014-2015

Un total de 48 projectes es van presentat al pla, demostrant la predisposició i voluntat per part dels centres d’FP de Barcelona a seguir treballant en aquesta línia innovadora i en apostar per projectes que atorguen valor afegit i qualitat al sistema de Formació Professional.


1a, 2a i 3a edició (2011-2014)

El document que us presentem és un recull de les 40 experiències d’innovació que han participat al llarg de les tres primeres edicions del Pla de mesures Innovació a l’FP, de la Fundació BCN Formació Professional.